Super oferta jonë...

Domain + Host së bashku

Host kualiteti, çmim i mirë.

Filloni dhe ndërtoni faqen apo aplikacionin tuaj në serverat tanë, thjesht dhe shpejt...

Gjeni domainin që dëshironi

Rregjistroni prezencën tuaj në internet.

Korabi Host

Host ideal për faqet amatore dhe për ato që duan të mësojnë. Më i përshtatshëmi.

Lek 4990 /vit
Domain (Përgjithmonë falas)
Menaxhimi me Dibra Hostpanel
1 Domain të hostueshëm
500Mb memorje SSD
5 Nën Domain
Bandwidth pa limit
5 Database
5 Llogari email
Menaxher WordPress
CDN Falas
Sistem krijimi kopje rezervë
Free SSL (me vlerë 11.99€)

Rregjistroni prezencën tuaj në Internet

Të keni emrin dhe faqen tuaj nuk ka qenë asnjëherë më e lehtë.

Korabi Host është optimizuar dhe konfiguruar që të jetë sa më e lehtë të për menaxhuar hapësirën tuaj, të instaloni një CMS që ju të jeni sa më të kënaqur.

Korabi Host Plus

Host profesional për portale shumë të vizituara dhe komplekse.

Lek 7990 /vit
Domain (Përgjithmonë falas)
Menaxhimi me Dibra Hostpanel
1 Domain të hostueshëm
2GB memorje SSD
Nën Domain pa limit
Bandwidth pa limit
Database pa limit
Llogari email pa limit
Menaxher WordPress
CDN Falas
Sistem krijimi kopje rezervë
Free SSL (me vlerë 11.99€)

Rrisni biznesin tuaj në Internet

Për performancë të nivelit të lartë për biznesin tuaj.

Korabi Host Plus është optimizuar për t'ju dhënë performancë profesionale me çmimin më të mirë në Shqipëri. Jemi të sigurt se askund nuk do t'i gjeni këto veçori me një çmim kaq të lirë.

I vetmi Hosting i përbashkët (shared) që ju siguron burime (cpu,ram) të garantuara

panel-kontrolli

Dibra HostPanel

Menaxhimi Serverit i thjeshtë fare

Hostpanel është një panel kontrolli i gjeneratës së re (ndryshe nga cpanel apo plesk) i krijuar posaçërisht për mexhanimin serverit tuaj sa më thjeshtë.

new-shared-300x300

Hostpanel

Platforma menaxhimit të serverit tuaj, të gjitha në një.

house

Siguri

Siguri inovative e cila bllokon 99,998% të sulmeve të faqes tuaj.

power-on

WordPress

Menaxho wordpress ose instalo 250 app me një klik.

Dibra backup

Hosti juaj i siguruar

Edhe përdoruesit më pak me përvojë dinë gjithçka për rëndësinë e kopjeve rezervë.

new-vps-300x300

Krijoni kopje ose klon

Krijoni kopje totale të serverit tuaj ose klononi faqen wordpress me një buton.

new-vps-300x300

Kopje ditore

Ju jeni të sigurtë dhe të mbrojtur me kopje rezervë automatike ditore, në një server tjetër.

kopje-web
wall-clock

Optimizuar për performancën

Çdo server i yni është optimizuar për nevojat e faqeve tuaja të internetit, duke sjellë rritje të konsiderueshme të performancës dhe shpejtësisë.

goal

Burimet e garantuara

Sistemi ynë inovativ garanton dhe optimizon burimet për të gjitha faqet e internetit. për të ofruar një pritje më të mirë. Ju gjithmonë merrni të garantuara CPU-n dhe RAM-in.

maximize

Nryshoni serverin sipas kërkesës

Ofroni performancë të lartë në çdo shkallë. Përmirësoni ose zvogëloni burimet tuaja në çdo kohë, me një klik të vetëm.

Ofertat tona për Hosting përfshijnë gjithmonë:

Super Suport

DibraHost ju ofron sëbashku me ç‘do paketë Hosti shërbim trasferim webfaqe FALAS.
LiteSpeed Web Server
Migrim i hostit Falas
Mod_security protection
Mjedisi i përbashkët (shared)
Antivirus dhe antispam të përfshirë
Instalues Softaculous me një klikim
Klonim faqe WordPress me një klik
Suport NodeJS
Burime të garantuara
Suport HTTP/2 HTTP/3
Dibra Siguri mbrojtje totale
Disaster recovery kopje ditore
Renditje më e mirë në Google
Kopje faqe WordPress me një klik

DibraHost është hosti më i mirë në internet për faqen tuaj të internetit.

Kërkoni hostin perfekt dhe më të lirë për projektin tuaj në internet? Hosting ekonomik, i kompletuar, i shpejtë, i sigurt, i përshtatshëm dhe me domain të përfshirë gjithmonë në çmim. Ju keni gjetuar atë që po kërkonit! Me DibraHost ju keni shërbimin dhe çmimin e vërtetë, pa surpriza.

Serverat tanë ndodhen në Amerikë dhe Evropë. Jeni ju që zgjidhni...

LiteSpeed Web Server

Ne përdorim LiteSpeed WebServer Hosting.

Performancë dhe saktësi superiore me ruajtjen e nivelit të serverit të aktivizuar nga ESI.

Çfarë thonë klientët tanë